sunnuntai 10. helmikuuta 2013

LASKIAISSUNNUNTAI

Tässä on tullut pidettyä hieman taukoa leipomisesta, mutta näin laskiaissunnuntaina laskiaispullat ovat melkeinpä välttämättömät! Resepti on otettu kirjasta nimeltä Pieni Pullakirja ja tämä on osoittautunut erittäin hyväksi. Leivon melkeinpä aina tällä reseptillä, teinpä mitä pullaa tahansa.

LASKIAISPULLAT (20-30kpl)
5 dl maitoa
50g tuorehiivaa
2 dl sokeria
2 tl suolaa
1-2rkl kardemummaa
1 kananmuna
13-15dl vehnäjauhoja
100g sulatettua voita

Lisäksi voiteluun kananmuna kermavaahtoa vadelmahilloa tomusokeria tai raesokeria Paistoaika on noin 10-12min 200 asteisessa uunissa.




Lisäksi tein muutaman laskiaispullan, jonka päällä oli tomusokeria.



Pullista saisi tietysti hienomman näköisiä, jos kermavaahdon pursottaa. Laiskuudestani johtuen nopeutin projektia ja lappasin tällä kertaa kermaa lusikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)