keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

MUTAKAKKU/MUD CAKE

Suklaa. Siihen ei sitten ikinä kyllästy! Miehen pyynnöstä tein viikonloppuna ensimmäistä kertaa mutakakun. Tästä tuli niin herkullista, että ihmettelin miksen ole koskaan aikaisemmin kokeillut tätä. Tähän tuli niin paljon suklaata ja voita, että ihan kauhistuttaa, sillä tätä on pakko ottaa pala toisensa jälkeen. Seuraavana päivänä kakku oli mielestäni parhaimmillaan, haastavinta olikin jättää sitä seuraavalle päivälle!

Resepti on otettu Fazerin Bak&Dessert tumma suklaan kyljestä.
4 munaa
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
200g tummaa Fazer Ögon Bak & Dessert suklaata
200g voita

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sulata voi ja suklaa ja lisää munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauho ja leivinjauhe varovasti sekoittaen. Kaada seos jouhotettuun ja leivinpaperilla päällystettyyn pyöreään vuokaan (halkaisia noin 25cm). Paista uunin keskiosassa n. 12min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)