sunnuntai 26. toukokuuta 2013

RAHKALETUT

Tällaista herkkua oli tarjolla aamupalalla, joten sunnuntaiaamu käynnistyi makoisasti. Resepti on peräisin täältä, hieman muutettuna. Kokeilin ensimmäistä kertaa rahkapohjaisia lettuja, aivan mahtavia, kuten Hayley blogissaan mainosti! Alkuperäisessä ohjeessa sokeria oli ½ dl, mutta sen verran vähäiseltä tuntui, että lisäsin toisen mokoman. Liian makeita lätyistä ei kuitenkaan tullut.

RAHKALETUT (15 KPL)
250 g maitorahkaa
2 munaa
1 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
½ tl vaniljasokeria
ripaus suolaa

Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi ja anna tekeytyä 10 minuuttia. Paista öljytyllä lettupannulla molemmin puolin miedolla lämmöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)