keskiviikko 18. syyskuuta 2013

PUOLUKKAINEN KAURAOMENAPAISTOS

Puolukkakausi on ollut jo jonkin aikaa käynnissä, joten oli aika kaivaa tämä resepti esiin. Reseptiä on tullut testattua usein, mutta koskaan se ei ole päässyt tänne blogiin asti. Ongelmana on ollut se, että paistos häviää ennen kuin siitä kuvaa kerkeää ottaa...


Alkuperäisen ohjeen olen löytänyt Soffeliinin keittiössä -nimisestä blogista. Tarvitset...

4 keskikokoista omenaa
2 dl puolukoita
3-4 rkl fariinisokeria
(kanelia, itse jätin pois)
75g voita
1 dl sokeria (ripaus suolaa, jätin pois)
3 dl kaurahiutaleita

Voitele vuoka ja pilko kuoitut omenat. Lisää puolukat päälle. Ripottele päälle fariinisokeri ja kaneli. Sulata voi ja lisää loput aineet, sekoita. Annostele omenoiden ja puolukoiden päälle. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 20 minuuttia.

Voit nauttia paistosta vaniljajäätelön tai maidon kanssa esimerkiksi jälkiruuaksi tai iltapalaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)