torstai 10. heinäkuuta 2014

MUSTIKKA-VALKOSUKLAAJUUSTOKAKKU

Lähiaikana minulla on ollut ilo saada osallistua pariin häihin joko läsnäolollani tai leipomuksilla ja tänään koitti tuttavallanikin suuri päivä - nimittäin naimaluvan hyödyntäminen ja rengastuminen. Toiveesta tein samanhenkisen juustokakun koululle viemiseksi kuin nämä häihin menneet juustokakut. Myöhemmin tänä päivänä julkaisen varsinaisen hääkakun, jottei vieraat näkisi sitä vahingossakaan ennen h-hetkeä.

Kyseinen mustikka-valkosuklaajuustokakku on tullut jo aika tutuksi ja tekemisen tuoman kokemuksen kautta on selvinnyt muutama niksi.

1. Keksipohja olisi hyvä laittaa jääkaappiin kovettumaan ennen kinuskin levittämistä, jottei kinuski repisi levitettäessä mukaan keksinmurusia.

2. Keitetty kinuski kannattaa levittää noin sentin sisemmäksi reunoista, reunat näyttävät näin omasta mielestäni paremmalta, kun kinuski ei änkeydy välistä.

3. Mustikat on syytä laittaa jäisinä kinuskin päälle, jottei niiden mehu sotkisi valkoista juustotäytettä ja tursuaisi reunoille.

Tarkkaavaiset lukijat varmasti huomasivat kuvien paremman laadun ja tarkkuuden edellisiin kuviini nähden (ero sen verran huomattava, ettei kovin tarkkaavainen tarvi edes olla). Nämä kuvat on otettu siskon omaani verrattuna älykkäämmällä puhelimella. Tästä lähtikin poikimaan ajatus, josko minun olisi aika investoida vähän parempaan kameraan, jotta saisi edustavampia kuvia otettua. Oma Lumiani tuntuu olevan jo menneen talven lumia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)