perjantai 11. heinäkuuta 2014

MANSIKKATÄYTEKAKKU

Nyt alkaa olla oikea aika mansikkakakuille sun muille mansikkaisille leivonnaisille. Suomalaisia mansikoita on myynnissä ja suunnilleen kuukauden päästä voi päästä maistelemaan omia mansikoita mummon kesämökillä.

Tässä viime postauksessa lupailemani hääkakku, joka meni tuttavalleni. Toiveesta syntyi tällainen mansikkakakku koripursotuksella ja sammakkohääparilla. Välissä valkosuklaatäyte ja mansikoita. Sammakkopari ja valkoiset pikkukukat on muovailtu vaahtokarkkimassasta.

Sammakkoneiti meinasi hieman kiukutella Bridezilla-tyyliin. Koristeista tuli sen verran suuria ja kakkukin oli aika korkea, että koko luomus mahtui juuri ja juuri pahvilaatikkoonsa. Laatikon ikkunasta näin kuinka neidin päässä olvat kukat osuivat laatikon kattoon ja valahtivat painosta mansikoiden sekaan. Ei auttanut kuin kaivaa sammakko hieman syvemmälle mansikoiden joukkoon ja näin luoda hajurakoa kattoon. Toivottavasti silmät pysyivät päässä juhliin asti!

Aurinkokin paistoi mahtavasti kuvien ottohetkellä. Hetken kirosin kirkasta ilmaa sillä kuvista tuli ylivalottuneita, vaikka loppujen lopuksi kiitin näin hyvistä ilmoista pitkän odotuksen jälkeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)