lauantai 1. elokuuta 2015

ELÄMÄ JATKUU


Makealle persoja sukulaisia tuli käymään meidän luona, joten kakkuhan piti tietenkin leipoa kahvipöytään. Omalle porukalle on aina turvallista tehdä uusia kokeiluja kakkujen suhteen; tähänkin kakkuun kokeilin uusia mousseja ja kreemipäällystä. Myös rautalankaa käytin kukissa ensimmäistä kertaa, sitä löytyy pikkukukista.

Vaalean pohjan väliin tuli mustikka- ja valkosuklaamousset, oikein hyvältä maistuivat yhdessä. Päällinen on hennosti värjättyä valkosuklaakreemiä, joka oli kermaa helpompaa käsiteltävä ja jääkaapissa jähmettyessään koristeet pysyivät visusti paikoillaan.

Tämä viikko on vuodatettu kyyneliä. Kaikki tapahtui niin nopeaa, ettei asioita vieläkään käsitä täysin. Joka aamu olen lähdössä lenkille kahden koiran kanssa, kunnes huomaan Roomeon tyhjän pedin ja ikävän aalto tulvahtaa läpi kehon. Roomeo on nyt paremmassa paikassa. Siellä, missä sillä ei ole enää kipuja.

Roomeo ♥ 20.3.2006-30.7.2015

6 kommenttia:

 1. Voi, osanotto ja kovasti voimia! Ihanan näköinen koira ❤️

  VastaaPoista
 2. Voi ei...♥ Olen ollut lukematta blogeja muutaman viikon ja mitä surullisia uutisia täällä onkaan!!! Voimia Maria ja halauksia x tuhat!!!!!! ♥

  Lepää rauhassa Roomeo ♥ vie meidän Jimille & Tyynelle rakkaita terveisiä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥

   Vieläkään en ole asiaa kunnolla sisäistänyt, mutta onneksi Reco on vierellä vaatimassa huomiota ja huolenpitoa, niin saa muuta ajateltavaa.

   Poista

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)