sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

PÄÄSIÄISEN KINDERKAKKU

Suklaalla on tärkeä rooli pääsiäisen aikaan ainakin meidän perheessä. Aiemmin tekemäni näyttävä juustokakku upposi meihin kehujen saattelemana ja nyt se saa jatkoa uuden ulkonäön myötä.

Supersuklainen kakku on tehty mehevästä suklaapohjasta, jonka välistä löytyy kinderin tutut maut; suklaa- ja valkosuklaamousset. Kakku on kuorrutettu suklaakreemillä ja päällä on valuvaa valkosuklaa ganashea. Kevyttä tavaraa siis. :) Koristeluun käytin tälläkin kertaa erilaista kindersuklaata, mutta mukaan mahtui myös twixiä ja pätkistä. Suklaapatukkaa jokaiseen makuun! Oikein suklaisaa ja herkullista pääsiäistä sinne ruudun taakse!


1 kommentti:

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)