perjantai 12. huhtikuuta 2019

KAIKKIEN AIKOJEN TOP 5 RESEPTIÄ

Alunperin omaksi reseptipankiksi perustettu KakkuHovi -blogi sai alkunsa vuonna 2012, kun aloin kiinnostumaan entistä enemmän leipomisesta ja erityisesti kakkujen koristelusta sekä erilaisista täytteistä. Siihen saakka olin leiponut pelkästään perinteisiä mansikkakakkuja hillolla ja kermavaahdolla, ennen kuin halusin kokeilla jotain aivan uutta. Leivontablogeista seurasin tuolloin Kinuskikissaa ja Kermaruusua, joilta sai hyviä ja käytännönläheisiä vinkkejä leivontaan sekä herkullisia ohjeita täytteisiin. Kakkuharrastukseni läpimurto oli vuoden 2011 äitienpäiväkakku, jolloin mansikkakakun sijaan meillä syötiin suklaista kakkua valkosuklaamoussella, banaaniviipaleilla, suklaaganachella ja kermapursotuksilla! Koristeeksi olin ostanut kaupasta valmiita suklaaruusuja. Ja olin kuulkaas siitä kakusta ylpeä!

Tänä syksynä tulee täyteen 7 vuotta, kun blogi on kulkenut mukana enemmän ja vähemmän aktiivisena. Postauksia on kertynyt reilu 200, mikä tulee aktiivisimmilla blogeilla täyteen vuodessa, mutta tämä määrä ja tahti on ollut juuri itselleni sopiva. 7 vuoteen on mahtunut paljon uusien reseptien kokeilua, onnistumisia ja epäonnistumisia. Vuonna 2015 aloin tekemään kakkuja tilauksesta tuttaville. Kun sana lähti kiertämään ja tilausten määrä kasvoi sekä asiakaskunta laajeni, perustin toiminimen joulukuussa 2016, jolloin hyväksi havaittujen reseptien sijaan blogia alkoivat täyttämään tilauskakkujen kuvat. Reseptit eivät kuitenkaan koskaan kadonneet blogista kokonaan, vaan niitä on postausten lukumäärästä noin neljännes.

Minulla on omat luottoreseptini, joiden pariin palaan kerta toisensa jälkeen. Ne reseptit ovat helppotekoisia, maistuvia ja onnistuvat aina. Tähän postaukseen halusin kuitenkin kerätä yhteen teidän lukijoiden mielestä 5 kaikkien aikojen suosituinta reseptiä, jotka löytyvät tästä blogista. Katsoin Bloggerin tilastosta suosituimmat postaukset ja yllätyinkin hieman parista listalla mukana olevasta reseptistä!


Tämä yllätti todellakin olemalla listan ylivoimainen ykkönen! Kyseinen postaus on kerännyt saman verran lukukertoja, kuin listasijoituksella toinen, kolmas ja neljäs resepti yhteensä! Valtava suosio siis, jollaista en herkullisuudesta huolimatta osannut todellakaan odottaa, kun jaoin teille tämän reseptin. Olisiko suosion salaisuus sen helppous? Herkullinen kuivakakku syntyy erittäin nopeasti sekoittamalla ainekset yhteen. Vai jääkö jääkaappiin kerta toisensa jälkeen päiväystä lähestyvä maitorahka, jolle etsitään käyttöä?Kukapa ei kindersuklaasta pitäisi? Näyttävä juustokakku valmistuu melko yksinkertaisesti ja on helppo koristella ihanalla suklaalla! Katseita keräävä juustokakku sopii jokaiseen juhlaan ja tilaisuuteen, mutta erityisesti pääsiäisen lähestyessä kyseinen postaus kerää katselukertoja. Voisiko tämä juustokakku koristaa sinun pääsiäispöytääsi?

Makea ja kirpeä on yhdistelmä, joka tepsii ainakin minuun. Ja koska resepti on päätynyt tälle listalle, on se ihastuttanut myös teitä lukijoita! Puolukkaa tulee käytettyä harvemmin leipomiseen, mutta tämä on yksi niistä resepteistä, joihin syksyllä poimitut puolukat kannattaa käyttää. Kun kaurakeksipohjan vaihtaa pipareihin, saa tästä ihanan jouluisen version!

Mikäli pidät kanelipullista, pidät varmasti myös cinnaboneista! Pullat paistetaan vierekkäin vuoassa, jonka jälkeen päälle levitellään herkullinen tuorejuustoseos pullia mehevöittämään ja lisämakua antamaan. Ihanan herkullista! Ulkomailla ollessani olen pari kertaa maistellut Cinnabon -ketjunaitoja cinnaboneja, mutta kyllähän kotitekoiset maistuvat aina paremmalta!

Kyseisen reseptin päätyminen TOP 5 listaan ei yllättänyt ollenkaan, sillä onhan tämä nyt kaikessa yksinkertaisuudessan vaan paras juustokakku, joka kerää maistelijoilta aina kehuja! Meidän perheessä yhtä suosittu, ellei jopa suositumpi on mustikkainen versio, josta tämä mansikkainen juustokakku on jalostettu. Juustokakun sisään kätkeytyy kinuskia muistuttava keitetty kondensoitu maito, mikä antaa makuun lisää potkua.

Mikä näistä resepteistä oli eniten sinun mieleesi? Tai oletko kokeillut jotain näistä/samankaltaisia reseptejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)