sunnuntai 10. marraskuuta 2019

ISÄNPÄIVÄN KANTOKAKKU

Tänä isänpäivänä meillä kahvitellaan supersuklaisen "kantokakun" kera. Pidemmän aikaan olen suunnitellut kokeilevani tätä kakkua ja nyt siihen oli hyvä tilaisuus. Kakussa mehevä suklaapohja, suklaatäyte, suklaakreemi sekä suklainen kaarna. Appelsiinimarmeladia sipaisin kerrosten väliin tuomaan hieman raikkautta muutoin niin suklaiseen kokonaisuuteen. Kakun kaarna on saatu aikaan levittämällä mikrossa sulatettua suklaata leivinpaperille ja rullaamalla se rullaksi. Kun rulla on saanut jäähtyä jääkaapissa rauhassa, rullataan se auki ja näin suklaasta lohkeaa kaarnamaisia palasia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän jälkiä käynnistäsi, kommentointi ilahduttaa aina! :)